10 almindelige hudpleje fejl, du skal undgå

1. Brugen af forkerte produkter: 

Det er altid spændende med nye produkter, og det kan være fint at teste en masse forskelligt af, MEN hvis produkterne ikke er egnet til din hud, gør de kun ondt værre. Når du har fundet den perfekte plejerutine for dig, så hold dig til den. Hvis du skifter dine hudplejeprodukter ud ofte, kan det føre til hudproblemer, og så er det vigtigt at huske på, at effekten først rigtig ses ved regelmæssig pleje efter 2 måneder.


2. For varmt eller for koldt vand:

Huden får nærmest et "chok", hvis du plasker enten alt for koldt eller alt for varmt vand på den. Lunkent vand er vejen frem. Og sørg også for altid at vaske hænder, inden du putter dem i ansigtet!

3. Too much makeup:

Den er lidt tricky den her, for faktisk er det ikke som sådan et problem at bruge makeup i ansigtet - især ikke med de rigtige produkter. Der er dog en lille bitte undtagelse, og det er pudderen. Pudderen er fantastisk til at undgå skinnende hud og holde din foundation på plads. MEN hvis du bruger for meget pudder, lukker den dine porer til, og huden kan derved ikke ånde. Flere urenheder og ustyrlig hud er på menuen, hvis man overpudrer sit ansigt. Brug derfor kun en lille smule pudder, og hvis din hud skinner for meget, er blotting papers din bedste ven.

4. For lidt eller ingen pleje af øjne og læber:

Dine øjne og læber har også brug for pleje for at fuldende et flawless look. Brug en øjencreme, der er specielt udviklet til formålet, og sørg for at skrubbe dine læber og påfør læbepomade, så de holder sig fine hele året rundt.

5. Sove med det samme hovedpudebetræk for længe:

Faktisk hedder det sig, at man skal skifte hovedpudebetræk hver anden dag for at undgå, at bakterier, olie og skidt finder vejen tilbage til dit ansigt, når du sover. Det er de færreste, der er klar over det og faktisk husker at gøre det. Men tænk på, at din pude bliver udsat for dit ansigt og dit hår, der gennem dagen er blevet udsat for miljø, skidt og olie. Det samles alt sammen nede i puden, hvor man i løbet af natten virkelig tumler rundt og planter sit ansigt i.

6. Påføring af din ansigtscreme:

Ved at påføre din creme på den rette måde, undgår du at strække for meget i huden, og på længere sigt vil du mindske fine linjer og rynker i huden. Start fra midten og bevæg dig ud i siderne af ansigtet.

7. At glemme toneren:

En toner er det perfekte redskab til at fjerne overskydende fedt, olie og mindske porerne efter vask. Når man bruger en toner, trænger ansigtscremen også langt bedre ind i huden. Det bedste tip er at bruge flere vatrondeller, når du påfører din toner. Derved undgår du at flytte bakterier fra et sted til et andet.

8. NEVER. TOUCH. THE. FACE:

Det kan være svært at lade være, men at pille i huden er og bliver no go. Tommelfingerreglen er, at du kun bør røre dit ansigt i forbindelse med din hudplejerutine og intet andet.

9. Bakterier fra din telefon overføres til dit ansigt:

Tænker du nogensinde over hvor mange bakterier du overfører fra din telefon, til dit ansigt? Det er vildt mange, og netop fordi du har telefonen så mange steder, i løbet af en dag, kan det være skrappe sager for din hud at få på sig. Et godt tip er derfor at huske at wipe din telefon ren med en vådserviet eller noget håndsprit ofte, så du undgår bakterier fra telefonen på din hud.

10. Vand, Vand, Vand, Vand, Vand:

Alle siger det, og vi ved det, men husk at drikke en masse vand. Det fugter huden indefra og er generelt bare godt for dig og din krop. Gør det til en vane at drikke 2 liter dagligt.