GREEN PEOPLE

Organic lifestyle


Green People er stiftet af Charlotte Vøhtz, der startede hudplejebrandet, da hun forgæves søgte efter milde, naturlige hudplejeprodukter til sin datter, som var ramt af eksem og hudallergi. Manglen på naturlige, allergivenlige produkter motiverede Charlotte til selv at udvikle økologiske cremer målrettet datterens hudproblemer, og efter flere års intens produktudvikling var Green People en realitet.

Med fokus på etik, kvalitet og effektivitet tilbyder Green People et bredt sortiment af skånsomme hudplejeprodukter til hele familien. Produkterne er økologisk certificerede og indeholder minimum 90% aktive, naturlige og økologiske ingredienser, som hjælper til at bringe huden i balance. Derfor indeholder de hverken syntetiske parfume- og farvesoffer eller skrappe, syntetiske ingredienser som eksempelvis alkohol (ethanol), sodium lauryl sulphate (SLS), phtalater, petrokemikalier og parabener.

Green People har hovedsæde i England og er i dag UKs mest populære brand inden for økologisk og naturlig hudpleje. Brandet har vundet utallige priser for sine milde hudplejeprodukter, der hver dag gør en forskel for mennesker med hudproblemer og sensitiv hud.

Plants
Not Parabens

Forever Cruelty Free

HONEYGREEN SIGER...


På Honeygreen.dk har vi et bredt sortiment af Green People's skønne og skånsomme plejeprodukter. Ligeyldigt hvor sart og skrøbelig din hud er, så har Green People de produkter, som lige netop passer til din hud.

MÅNEDENS FAVORIT


Beskrivelse

Prøv en luksuriøs body butter, med en skøn duft af Citrongræs, Lavendel og Rosmarin. Den er rig på omega-olier, der beskytter mod frie radikaler, og den indeholder økologisk granatæble, hyben og kokosnød. Cremen regenererer huden, og tilfører den næring. Body Butter sikrer, at din hud ikke mister fugt, i op til flere timer, efter den er blevet påført. Ideel til krops massage.

  • Regenererer huden og tilfører den næring
  • Danner en beskyttende barriere, der giver sprukken hud ro til at hele
  • Rig på omega-olier, der beskytter mod frie radikaler
  • Afhjælper ekstrem tør hud på krop, hænder og fødder
  • Ideel til kropsmassage og blødgøring af neglebånd
  • Anvend til at dulme huden med, efter barbering
  • 99.9% certificeret økologisk

 


GREEN PEOPLE TOPSÆLGERE

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out