LEBON

Organic oral care


Det fashionable franske tandpastabrand LEBON kombinerer rene, naturlige ingredienser med et smukt, luksuriøst design, som pynter på enhver badeværelseshylde. De miljøvenlige tandpastaer, der er 100% veganske, er udviklet af farmaceut Richard Palacci og hans kone, kunsthistorikeren og fotografen Stephanie Palacca. Sammen har de skabt en nytænkende serie af effektive tandpastaer med alt det bedste fra naturen pakket ind i en eksklusiv og bæredygtig emballage.

LEBON indeholder udelukkende naturlige og økologiske ingredienser som eksempelvis økologisk grøn te og aloe vera. Ingredienserne har en naturlig evne til at forhindre bakterievækst, plak og huller i tænderne samtidig med at tandkødet beskyttes. Smagsstofferne i de eksklusive tandpastaer stammer fra naturlige aromaer skabt i parfumebyen Grasse i Frankrig.

Alle produkter er uden flour, tricalosan, titandioxid, parabener, mineralske olier, kunstige smags- og farvestoffer samt saccharin. Den smukke emballage er designet af Art Director Christophe Remy og fremstillet af 100% genanvendeligt aluminium og æskerne af bæredygtige PEFC-certificerede træfibre.
Med LEBON går naturlighed, effektivitet, design og bæredygtighed med andre ord op i en højere enhed.

Who said toothpaste had to be boring?

A tribute to getaway, to flavours & perfumes

HONEYGREEN SIGER...


Nu behøver tandbørstning ikke længere at være en kedelig pligt! Med LEBON'S ekstravagante tandpastaer, får du en kombination af de smukkeste designs og de lækreste smage. Derudover er tandpastaerne veganske og indeholder naturlige ingredienser- yummy!

MÅNEDENS FAVORIT


Sweet extravagance er en økologisk tandpasta, af det eksklusive og bæredygtige franske brand LEBON. LEBON er økologisk, vegansk og fri for parabener, tricalosan, fluor, titandioxid, mineralske olier, kunstige smagsstoffer, kunstige farvestoffer og saccharin. Sweet Extravagance er i sit design, uden tvivl Haute Couture. Rose kombineres med orangeblomst og et strejf af mint i denne variant.

  • Økologiske aromaer af højeste kvalitet, som er skabt af et af de ældste parfumehuse i den eksklusive franske parfumeby, Grasse
  • LEBONs tandpastaer er fri for parabener, tricalosan, fluor, titandioxid, mineralske olier, kunstige smagsstoffer, kunstige farvestoffer og saccharin
  • indeholder økologisk grøn te og økologisk aloe vera
  • LEBON tandpastaerne er kun fremstillet af ingredienser, som alle er cruelty-free (Ikke testet på dyr)

LEBON TOPSÆLGERE

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out