MADAME LA LA

MADAME LA LA for the official LA glow


Madame La La er et naturligt og vegansk self tanning brand. Produkterne består af en unik kombination af naturlige og økologiske ingredienser, som aloe vera, grøn te, vitamin E, vitamin A og kokosvand. Kokosvand er ikke blot en fantastisk kilde til fugt og pleje af huden, det mindsker også lugten af dihydroxyacetone (DHA), som er det aktive sukkerstof i selvbrunere, der giver huden den brune farve.

Madame La La er inspireret af LA, Malibu beach og Hollywood-livsstilen, hvor en sund glød er et must. Produkterne fra Madame La La har været omtalt i Vogue, Marie Claire, Cosmopolitan Magazine, Now Magazine og mange flere! Brandets fans tæller bl.a. celebs som Gigi Hadid, Vanessa Hudgens, Olivia Palermo og Blake Lively – Og nu kan danske forbrugere også få fornøjelsen af det populære solskinsbrand fra LA.

Foruden at være rig på naturlige og plejende ingredienser, giver Madame La La’s selvbrunerprodukter huden en øjeblikkelig smuk og solkysset glød og er hurtigtørrende. Farven udvikler sig desuden gradvist. Takket være den unikke kombination af ingredienser har produkterne farvekorrektionseffekt, som mindsker synligheden af appelsinhud og ujævnheder i huden. Som en ekstra bonus, har de også anti-age effekt pga. de naturlige aktiver, som er tilsat. Produkterne er lette at påføre og velegnet til alle hudtyper og –toner.

Good ingredients matter

When my tan is on point, my life is on point

HONEYGREEN SIGER...


Honeygreen er glade for at kunne præsentere et anerkendt selvbruner brand, hvis produkter er cruelty free og består af naturlige og plejende ingredisenser. Du opnår nemt og hurtigt en solkysset glød, som er velegnet til alle hudtyper.

MÅNEDENS FAVORIT


MADAME LA LA west coast face bronzing serum giver en smuk og solkysset farve i ansigtet, som ellers kun ses efter at have solbadet ved den amerikanske vestkyst. Med Madame La La’s veganske selvbruner serum til ansigtet, får din hud et boost af vitaminer og plejes af økologisk kokosvand. Udover at give en smuk glød, modvirker selvbruner serummet også tegn på ældning. Den giver en øjeblikkelig solbrun farve, som gradvist udvikler sig i løbet af få timer. Takket være plejende, økologiske ingredienser og adskillige vitaminer plejes og fugtes huden – og udtørring undgås. Vitamin A m.fl. sikrer anti-age i produktet.

  • Økologisk kokosvand - mindsker lugten af DHA, virker fugtgivende, antibakterielt og fjerner overskydende fedt fra huden. Produktet binder dermed smukkere og bedre til huden
  • Økologisk grøn te – fugter huden, øger elastinstyrken, det antioxidante forsvar i huden og virker antibakterielt
  • Vitamin A – stimulerer cellefornyelsen i huden og mindsker rynker, for anti-age effekt
  • Vitamin C – øger kollagenniveauet i huden, virker antioxidant og hæmmer dannelsen af pigmentforandringer
  • Vitamin E – øger det antioxidante forsvar i huden, virker antibakterielt samt opstrammende og forebygger tegn på ældning
  • Co-enzym Q10 – stabiliserer hudens elasticitet og mindsker rynker.

 


MADAME LA LA TOPSÆLGERE

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out