MANUCURIST PARIS

Green collection


Neglespecialisterne fra Manucurist Paris har med linjen Green skabt en serie af miljøvenlige neglelakker baseret på en plejende formel med op til 84% naturligt indhold. Samtidig er neglelakkerne ”9 free”, hvilket betyder, at man har udeladt en lang række skadelige kemikalier herunder formaldehyd, toluen, DBP, kamfer, xylen, formaldehydharpiks og kolofonium. Til gengæld indeholder neglelakkerne naturlige ingredienser som kartoffel, hvede, maniok, majs og bomuld.  

Den unikke formulering er desuden beriget med kokosolie, som har en fugtgivende og blødgørende effekt, mens indholdet af bambusekstrakt styrker og genopbygger neglene. Neglelakkerne er miljøvenlige, idet de bio-baserede ingredienser ikke stammer fra petroleum, men derimod fra vedvarende ressourcer, der har en begrænset indvirkning på miljøet.

Alle neglelakker er veganske og er beriget med naturlige og økologiske ingredienser.

Life in colour green

Girls on fire!

HONEYGREEN SIGER...


Endelig en neglelak kollektion, som ikke indeholder alle mulige skadelige kemikalier! Green af Manucurist Paris indeholder i stedet naturlige og veganske ingredienser, hvilket vi virkelig påskønner! Deres neglelakke byder på intense og flotte farver, som har en god holdbarhed.

MÅNEDENS FAVORIT


MANUCURIST PARIS Dark Pansy er en del af den økologiske og bæredygtige Green serie fra Manucurist. Green serien er designet til at have mindst mulig negativ indvirkning på vores planet, og den allerbedste indvirkning på dine negle. Så hvis du vil benytte effektiv neglelak, og med rigtig god samvittighed, bør du udforske Manucurist Green univers. Dark Pansy har en dyb og mørk rødlig nuance.  

  • Produktet indeholder 84% naturlige ingredienser
  • Økologsik dyrkede ingredienser
  • Naturlige ingredienser udvalgt med omtanke: Kartoffel, hvede, maniok, majs, bomuld, naturlig fugtgivende kokos og blødgørende bambusekstrakt, rig på silicium, styrkende og revitaliserende.
  • beriget med to hovedingredienser: kokosolie - effektiv fugtpleje og bambusekstrakt - kendt for dets revitaliserende og styrkende egenskaber.
  • Holder i op til 5 dage
  • En bred pensel sikrer en nem påføring
  • Vegansk – Cruelty free

 


MANUCURIST TOPSÆLGERE

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out