SMUK Skincare

Danish organic skincare, sustainable, luxurious, natural & bioactive


SMUK Skincare blev grundlagt af hudterapeut Heidi Maltby i 2015. Ideen bag SMUK Skincare hudpleje er at skabe ren, naturlig og økologisk hudpleje, der tager hensyn til miljø, bæredygtighed og de næste generationer.

Produkterne fra SMUK Skincare er fyldt med kraftige vitaminer (antioxidanter), hyaluronsyre og naturlige aktiver. Ingredienserne vælges omhyggeligt i samarbejde med nogle af Danmarks mest talentfulde specialister inden for aktiv økologisk hudpleje. Når du benytter SMUK Skincare hudpleje, bliver du forkælet af ingredienser af høj kvalitet og sanselige dufte.
Produkterne udvikles og produceres i Danmark. De testes grundigt på Heidi Maltbys hudplejeklinik. De testes for den ønskede virkning, duft, tekstur og kundernes følelse samt opfattelse, inden de godkendes.

De fleste af produkterne er fyldt i Miron glaskrukker, der gør det muligt for violet sollys at trænge ind i glasset, og forlænge vitaminernes friskhed. Produkterne indeholder ingen hormonforstyrrende tilsætningsstoffer.

Rich in vitamins and gentle in scent

A passion for pure and active natural products

HONEYGREEN SIGER...


SMUK Skincare's produkter er både smukke udenpå og indeni. Honeygreen er vild med det høje indhold af vitaminer og organisk aktive ingredienser i produkterne. De smukke produkter, vil klæde en hver badeværelseshylde.

MÅNEDENS FAVORIT


SMUK Skincare face serum

var vinder af årets danske produkt i 2017, og er en intensiv fugtgivende anti-age serum, som er fyldt med sunde vitaminer.

Det hudkærlige serum, føles som et mix mellem et serum og en olie. Med et højt indhold af vitamin A, B3, C, og E, booster, og genopretter denne serum din naturlige fugtbalance i huden. Sammen med olier fra kokos, havtorn, jojoba og aloe vera, er Vitamin A, C og E, med til at sætte gang i cellefornyelse og give huden glød, samt spændstighed. Ved dagligt brug, vil produktet reducere fine linjer og forhindre, at din hud taber fugt og collagen. SMUK Face Serum er velegnet til tør og moden hud.

 


SMUK SKINCARE TOPSÆLGERE

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out