SQUALAN

Give your skin back what nature gave it


Naturlighed og en simpel tilgang til hudpleje er filosofien bag det hollandske hudplejebrand Squalan. Hovedingrediensen i alle produkter er en plantebaseret olie, som er identisk med stoffet squalane, der forekommer naturligt i hudens sebum. Fra fødslen har vores hud et højt indhold af squalane, men dette reduceres med alderen, hvilket er med til at igangsætte hudens ældningsproces. Ved at tilføre huden denne olie (squalane) opretholdes elasticiteten og smidigheden, hvorved hudens ungdommelige udseende bevares.
Squalane blødgør, udglatter og bidrager med dybdevirkende fugt til huden uden at fedte. Derudover har det en positiv effekt på hudproblemer som eksem og rosacea, ligesom det reducerer alderspletter og reparerer beskadiget hud.

Produkterne fra Squalan serien kan anvendes på alle hudtyper, da squalane har en enestående evne til at tilpasse sig hudens tilstand: tør hud bliver mindre tør, og fedtet hud mindre fedtet, mens eksemhud reduceres, og huden får en mere strålende glød. Med Squalans produkter genvinder huden med andre ord sin naturlige balance.

Squalanen i Squalans produkter er udvundet af 100% Ecocert-godkendte sukkerrør, og produkterne er veganske og indeholder hverken parabener eller alkohol.

A glowing skin is always in

Aging is a fact of life, looking your age is not

HONEYGREEN SIGER...


Vores oplevelse med Squalan er, at du tydeligt kan mærke, hvordan din hud efterlades blød og gennemfugtet uden at fedte, efter anvendelse. Olierne er nemme at påføre, og de er beregnet til alle slags hudtyper - sart, fedtet og tør hud.

MÅNEDENS FAVORIT


Squalan Pure Facial Oil genopretter hudens naturlige skønhed, og er 100% udvundet af eco-certificerede sukkerrør. Produktet er bæredygtigt produceret, vegansk og indeholder hverken parabener eller alkohol. Squalan Pure Oil indeholder, det naturlige stof squalan der findes i vores hud, og genopretter hudens glød. Huden efterlades blød og smidig. Squalan Pure er især velegnet til ekstremt følsom hud, og har en reducerende effekt af rynker og fine linjer.

  • Anti- ageing
  • 24- timers hydrering
  • Genopretter hudens glød
  • Efterlader huden blød og smidig

 


SQUALAN TOPSÆLGERE

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out