WELEDA

Naturlig skøndhed


Siden virksomheden blev stiftet af filosof og naturvidenskabsmanden Rudolf Steiner i 1921, har Weleda produceret holistisk hudpleje, naturkosmetik og -lægemidler med en vision om at bevare, styrke og genoprette menneskers sundhed og velbefindende. Produkterne er 100% naturlige og dermed helt uden syntetisk indhold. Derudover er samtlige produkter certificerede af NATRUE, som har nogle af Europas højeste standarder, når det kommer til naturlig og økologisk hudpleje.

Bæredygtighed spiller en afgørende rolle i produktionen af Weledas produkter, og derfor produceres alle produkterne under ansvarlige forhold og med stor hensyntagen til både miljø, medarbejdere og samarbejdspartnere. Råmaterialerne dyrkes i Weledas egne haver eller hentes fra certificeret indsamling i naturen og hos nøje udvalgte leverandører, hvor fair trade og biodynamisk dyrkning er af høj prioritet.

Med snart 100 års erfaring i at udvikle effektive naturprodukter med et bæredygtigt og miljøvenligt fokus er Weleda i dag verdensførende på sit område. I 2016 blev Weleda desuden udnævnt som den mest bæredygtige virksomhed i verden inden for økologisk og naturlig hudpleje og har netop fået den nye UEBT-certificering for 'indkøb med respekt'.

Wake up naturally, and stay that way with Weleda

Når det er det indre, der tæller

HONEYGREEN SIGER...


Weleda har eksisteret i mere end 90 år, og er her stadig med god grund. Deres naturlige skønhedsprodukter er blevet rost af skønhedsspecialister i hele verdenen, især den originale og ældste creme skinfood, som er en redning til tør hud. Honeygreen er også vild med Weledas Almond serie, som giver huden en strålende glød.

MÅNEDENS FAVORIT


Weleda almond sensitive soothing facial oil er en allergivenlig Almond Oil, og er en dybdevirkende pleje, der blidt genopretter din huds sunde balance, og genopliver dens naturlige beskyttende funktioner. Benyt mandelolien, for at give din hud en strålende glød. Din hud bliver smidig og glat, ved hjælp fra de essentielle fedtsyrer, fra den økologiske mandelolie, og de store mængder af antioxidanter fra blommeolien. Økologiske slåenblomster toner huden, og beskytter den. Almond Oil kan benyttes, som forkælende pleje til en hud i ubalance og som beskyttelse i koldt vejr, eller endda til at fjerne øjenmakeup med.

  • Genopretter hudens balance og beskyttende funktion, beroliger rødme, kløe og stramhed.
  • stabiliserer og harmoniserer huden, plejer intensivt og beskytter imod vind og vejr.
  • Dermatologisk godkendt, for god tolerance til følsom hud, selv når der er tilbøjelighed til allergi.

 


WELEDA TOPSÆLGERE

Sold out
Sold out
Sold out
Sold out